MAGNEROT PROSPECT

Un plus de armonie în viața ta!

Magnerot®: Magneziu 500 mg, 50 capsule dihidrat - WÖRWAG Pharma

Ce este Magnerot?

Magnerot® combate rapid stresul, oboseala cronică și epuizarea. Magnerot® conține orotat de magneziu, care se absoarbe rapid în organism și te ajută să depășești perioadele de suprasolicitare.

Când luăm Magnerot®?

Magnerot® este indicat în profilaxia infarctului miocardic și necrozei miocardice, în tratamentul anginei pectorale, dacă aceste afecţiuni sunt determinate de carenţa de magneziu, arteroscleroză, stenocardie, arterită și arteriolită, tulburări ale metabolismului lipidic, crampe musculare.

Ce conține Magnerot®?

Substanţa activă este orotatul de magneziu dihidrat.
Fiecare comprimat conţine orotat de magneziu dihidrat 500 mg (echivalent a 2,7 mEq, 1,35 mmol sau 32,8 mg magneziu).
Forma farmaceutică: Comprimate de culoare albă, rotunde, plate.

Cum se administrează Magnerot®?

Se administrează timp de o săptămână câte 2 comprimate Magnerot® (1 g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi, pentru refacerea depozitelor de magneziu, apoi 2-3 comprimate Magnerot® (1-1,5 g orotat de magneziu dihidrat) pe zi. Comprimatele trebuie administrate cu puţină apă. Durata tratamentului trebuie să fie de cel puţin 6 săptămâni. Magnerot poate fi administrat și timp mai îndelungat.

1 săptămână

2 comprimate

3 ori/zi

cu puțină apă

Știați că…

…orotatul de magneziu
scade nivelul colesterolului?

…orotatul de magneziu inhibă
procesul de ateroscleroză?

…orotatul de magneziu crește
elasticitatea arterelor?

Acest medicament conține orotat de magneziu și se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului.